Минимум 150 лв. на човек, излиза карането на ски за

...
Минимум 150 лв. на човек, излиза карането на ски за
Коментари Харесай

Поне по 150 лева трябват за ден в Пампорово

Минимум 150 лева на човек, излиза карането на ски за ден в Пампорово, откри инспекция. Толкова ще би трябвало да се дадат, в случай че човек отиде самичък на ски, купи си въжен превоз карта за 85 лева, наеме си ски съоръжение за към 30 лева, пие кафе с минерална вода за 5-6 лева и се поръча обяд за към 30 – 35 лева, който включва салата, пица, паста или кюфтета с гарнитура и десерт. Цената на обяда може да бъде и много по-висока, в случай че изборът е по-специално ядене, като стек от бон филе, бургер или патешко магре, които са от 20 до 45 лева за порция.

Ако човек не може да кара ски и желае да си наеме ски преподавател, сумата, която би трябвало да планува за ден по снежните писти се покачва много. Един час уроци със ски преподавател коства 75 лева, за два часа цената е 140 лева и по този начин за 3 и 4 часа, има дребна отстъпка от цената. Така че, в случай че човек наеме ски преподавател за най-малко два часа, разноските за ден в Пампорово ще доближат към 300 лева

За едно семейство с две деца, сумата ще набъбне съществено и може да надвиши 1000 лева, в случай че всички имат потребност от професионалните умения на ски учебно заведение в курорта, осведоми " Фокус. "

В посочените цени не се включва цената на нощувката, която се заплаща в хотел в Пампорово или покрайнините. Цените на жилищата в апартхотелите стартират от 100 – 150 лева на вечер, а в по-луксозните хотели, доближават до няколко стотин лв.. В селата край Пампорово се наемат и цели вили, в които могат да нощуват до 8-10 души и за тях се заплаща най-малко 200 лева дневно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР