Минимум 10 килограма е свалил актьорът Михаил Билалов през последните

...
Минимум 10 килограма е свалил актьорът Михаил Билалов през последните
Коментари Харесай

100 Кила втали Джаро!

Минимум 10 кг е свалил артистът Михаил Билалов през последните месеци, разбра HotArena.

Причината е, че е поканен за основната роля в най-новия видеоклип на рапъра 100 Кила. Във видеото артистът още веднъж влиза в най-известната си роля - тази на мафиота Димитър Туджаров-Джаро от " Под прикритие ". Билалов се е подложил на специфична диета, която бързо е довела до мечтаното тегло. Компания в здравословния режим му е правила неговата половинка - сценаристката Ваня Николова. 

Видеото към парчето " Чи Чи Ричи " единствено за часове се трансформира в най-гледаното в интернет. Билалов изиграва още веднъж ослепително ролята на богат необут, заобиколен от знойни хубавици, измежду които плеймейтката Анна-Мария Чернева. На фона на престрелки, мутренски кавги и доста алкохол в цели седем минути 100 Кила е с благ криле и бял костюм и свири на пиано. 

Рапърът е работил крепко по новото парче през последните месеци, съчетавайки работата с ученето за матурите. Той беше доста обезпокоен за тях, само че към момента не издава какви са оценките му, което кара почитателите му да считат, че той не е удовлетворен от представянето си, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР