Минималният осигурителен праг на земеделските стопани бе една от темите,

...
Минималният осигурителен праг на земеделските стопани бе една от темите,
Коментари Харесай

Хората в Черноочене питат депутата от ДПС Байрам Байрам за ток, дърва и помощи

Минималният застрахователен предел на земеделските стопани бе една от тематиките, които вълнуваха хората в Черноочене по време на срещата им с народния представител от Движението Байрам Байрам. Той имаше приемен ден в офиса на Движение за права и свободи в Черноочене, оповестиха от пресцентъра на Движението.

Освен от политическа обстановка в района и страната, хората се интересуваха от измененията в законите общественото подкрепяне. Те разясниха критериите и праговете за разпределяне на месечни помощи за деца и други

Доставките на дърва за огрев бе още един от въпросите, който поставяха хората. Те показаха голямото си терзание от упования скок в цените на тока след края на наложения мораториум.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман показа своите визии по настоящите тематики и въздействието им върху дребните общини. Той показа квалифицираните и импортирани в Народното събрание от Движение за права и свободи законодателни промени.

На срещата в Черноочене участваха ръководителят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер, цялото общинско управление, чиновници, кметовете и кметските наместници на обитаеми места, жители.

Това е следващата среща с гласоподаватели от района. Виждам, че хората се нуждаят от по-чести срещи. Проблемите им са идентични, разяснява след срещите Байрам Байрам.

Идеята ни е хората да могат персонално да беседват с нас, да търсят подпомагане, да дават своите рекомендации. Гражданите желаят проблемите им да бъдат чути. И ние вършим всичко допустимо, гласът им да бъде чут от властимащите, акцентира Байрам Байрам.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР