Минималните температури в страната в петък ще бъдат между минус

...
Минималните температури в страната в петък ще бъдат между минус
Коментари Харесай

Времето днес: Слънчево в планините, облачно и хладно в равнинната част

Минималните температури в страната в петък ще бъдат сред минус 1° и 4°, оптималните – сред 5° и 10°, в регионите с трайна мъгла малко по-ниски.
През идващото денонощие над равнинната част от страната ще е най-вече облачно и мъгливо. Временно усъвършенстване на видимостта ще настава към обяд. Над планинските региони денем ще е най-вече слънчево. В множеството региони ще е съвсем безшумно.
Над Черноморието облачността е забележителна и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 3°, на 2000 метра - към 0°.
През почивните дни времето ще се задържи най-вече облачно и мъгливо. В събота по Черноморието ще духа слаб до сдържан вятър от север, а в неделя в Източна България слаб от североизток; в останалата част от страната ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, а оптималните - сред 4° и 9°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР