Минималните температури ще са предимно между 8° и 13°, в

...
Минималните температури ще са предимно между 8° и 13°, в
Коментари Харесай

Валежи на някои места - вижте къде

Минималните температури ще са най-вече сред 8° и 13°, в София към 9°, а оптималните сред 22 и 27 градуса, в София към 22°.

Преди обяд ще доминира слънчево време. През деня от запад облачността ще се усилва, ще е висока и междинна. На обособени места основно в Рило-Родопската област ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, след обяд в Източна България ще се ориентира от североизток.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър, най-вече от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 21 и 25 градуса. Температурата на морската вода е 21 - 23°. Вълнението на морето ще бъде най-вече 2 бала.

В планините преди обяд ще доминира слънчево време, само че облачността от запад ще се усилва. В следобедните часове тук-там основно в Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра към 9°.

В събота ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от запад. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, а оптималните сред 21° и 26°.

В неделя сутринта ще е слънчево и към момента относително топло. През деня с прекосяване на леден атмосферен фронт облачността ще се усили и на обособени места ще превали. С увеличаване напразно от запад-северозапад ще нахлува студен въздух и по здрач и през нощта против понеделник температурите ще се намалят доста.

В понеделник денят ще стартира с най-вече облачно време, към момента са вероятни и слаби валежи. След обяд вероятността за превалявания е дребна, а облачността ще се раздира и ще понижава. Вятърът ще отслабне и краткотрайно ще се ориентира от североизток.

Ще бъде хладно, с оптимални температури сред 13 и 18 градуса. През идващите дни ще бъде най-вече слънчево. Във вторник сутринта ще е студено с температури сред 3° и 8°, само че с превръщане напразно от запад-югозапад ще се затопли и оптималните в по-голямата част от страната ще са над 20°.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР