Минималните температури ще са предимно между 3° и 8°, в

...
Минималните температури ще са предимно между 3° и 8°, в
Коментари Харесай

Времето във вторник: Интензивни валежи в част от страната

Минималните температури ще са най-вече сред 3° и 8°, в София към 4°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.   Днес преди обяд единствено на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд. Около и след пладне от юг преваляванията ще се засилват и до края на денонощието ще обзет съвсем цялата страна, а тук-там в Рило-Родопската област ще са обилни, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб до сдържан, по този начин ще се задържи и денем.

Максималните температури ще са от 4°-5° в североизточните, до 15°-16° в крайните югозападни региони, в София - към 12°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. Валежи от дъжд ще има основно сутринта, вечерта и през нощта против сряда. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 5° и 9°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече облачно, основно в следобедните часове с превалявания от сняг, на височина под 1500 метра - от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.   

През идващите два дни вятърът ще е от североизток. Времето ще се задържи най-вече облачно. В сряда преди обяд тук-там, основно в Северна България, ще има превалявания от дъжд. 

След краткотрайно прекъсване, в четвъртък по-късно денем от югозапад още веднъж ще завали. Минималните температури ще са сред 1° и 6°, а оптималните  - сред 7° и 12°.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР