Минималните температури ще са между минус 9° и минус 1°,

...
Минималните температури ще са между минус 9° и минус 1°,
Коментари Харесай

Слънчево време със сутрешни мъгли днес

Минималните температури ще са сред минус 9° и минус 1°, в София – към минус 7°, а оптималните - сред минус 1° и 4°, в София – към 0°.

Ще е най-вече слънчево. Преди обяд тук-там в равнините и котловините ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа сдържан, в Дунавската низина краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Преди обяд тук-там ще има ниска облачност или понижена видимост. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 2°-3°. Температурата на морската вода е 6°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към минус 4°, на 2000 m – към минус 9°.

В неделя ще доминира слънчево време с раздрана висока и междинна облачност. Вятърът ще е слаб, в Дунавската низина - сдържан от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред минус 7° и минус 2°, а оптималните - сред 3° и 8°, в обособени региони и по-високи.

В началото на новата седмица облачността ще се усили и в понеделник на обособени места в Западна България , а във вторник на повече места в цялата страна, ще има слаби превалявания от дъжд, в планинските региони и от сняг.

В сряда облачността ще е раздрана, най-вече висока, над доста планински региони до най-вече слънчево. На места в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. Със слаб югозападен вятър ще се придвижва по-топъл въздух и оптималните температури ще се покачат, повече в планините и планинските региони.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР