Минималните температури ще са между 5° и 10°, малко по-високи

...
Минималните температури ще са между 5° и 10°, малко по-високи
Коментари Харесай

Идва Още Утре Утринта! Тотален Обрат На Времето, Но След Това Идва Нещо Наистина Кошмарно!

Минималните температури ще са сред 5° и 10°, малко по-високи по морския бряг. Утре времето ще бъде най-вече слънчево, след обяд – топло.

Сутринта тук-там в низините и към огромните водни басейни ще има мъгла, а денем основно над Северна България ще има висока облачност. Ще духа слаб, най-вече западен вятър. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София – към 23°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви дежурният синоптик Георги Цеков, представен от " Фокус ". Атмосферното налягане ще се намалява и в края на деня към този момент ще е малко по-ниско от междинното за месеца.

Ще бъде най-вече слънчево с незначителна висока облачност. Ще духа слаб западен вятър. Ще се затопли и оптималните температури на въздуха ще са 22°-24°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще е 2 бала. Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан запад- северозападен вятър. Ще се затопли и оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра – към 11°. В петък денят ще стартира с най-вече слънчево време. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад, в Дунавската низина краткотрайно ще се усили. Около и след обяд от северозапад облачността ще се усилва, а по здрач в северозападните региони ще стартират и превалявания. Минималните температури ще са сред 9° и 14°, а оптималните - сред 22° и 27°.

В събота над цялата страна ще бъде облачно, с превалявания. От север-северозапад ще прониква леден въздух и дневните температури ще се намалят доста: оптималните ще са от 8-9° тук-там в Западна България, до 17-18° в югоизточните региони. Има възможност тук-там преваляванията да са интензивни и обилни по количество. В неделя преваляванията ще спрат, най-късно в Североизточна България. Вятърът ще е от северозапад, сдържан до мощен. Ще остане най-вече облачно и много хладно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР