Минималните температури ще са между 3° и 9°, в София

...
Минималните температури ще са между 3° и 9°, в София
Коментари Харесай

Слънце и високи температури

Минималните температури ще са сред 3° и 9°, в София 5°, а оптималните сред 23° и 28°, по-ниски по Черноморието, в София към 25°. Ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 17° и 19°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра към 11°.

През идващите дни времето ще бъде слънчево. В петък над крайните северни региони ще се развива купеста облачност и на обособени места там ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Вятърът ще е слаб от север - северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, а оптималните сред 22° и 27°.

В събота над източната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на повече места там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици. Минималните температури ще са по-високи, а дневните съвсем без смяна.

В неделя ще бъде слънчево, сутринта съвсем безшумно, след обяд със слаб северозападен вятър, а оптималните температури едва ще се покачат.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР