Минималните температури ще са между 0° и 6°, в София

...
Минималните температури ще са между 0° и 6°, в София
Коментари Харесай

И слънце, и дъжд в последния ден от работната седмица

Минималните температури ще са сред 0° и 6°, в София към 3°, а оптималните сред 8° и 15°, в София към 12°.

Ще вали основно в централната част на страната и планинските региони, с по-голяма възможност в часовете към и след обяд. По-съществени разкъсвания и понижения на облачността ще има над Югозападна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад.

По Черноморието ще бъде облачно, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб вятър от северозапад, в южните региони от изток. Максималните температури ще са сред 8° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

В планините ще бъде облачно, по върховете мъгливо. Ще има валежи от сняг, на височина под 1300-1400 метра от дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити елементи сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 към минус 2°.

В събота ще доминира слънчево време с повече облаци над планинските и източните региони, където след обяд ще превали дъжд. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, а оптималните сред 10° и 15°.

В неделя облачността ще е по-често забележителна и тук-там, повече в Западна България, ще превали временен дъжд. След обяд ще се появи слаб, в северозападните региони сдържан северозападен вятър.

В началото на идната седмица ще бъде прохладно. В понеделник облачността краткотрайно ще се раздра и ще намалее до най-вече слънчево, само че във вторник на доста места още веднъж ще вали.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР