Минималните температури ще бъдат между минус 6° и 1°, в

...
Минималните температури ще бъдат между минус 6° и 1°, в
Коментари Харесай

Слънчево време в планинските райони днес

Минималните температури ще бъдат сред минус 6° и 1°, в София - минус 5°, а оптималните - сред 5° и 10°, в София - към 6°.

Ще бъде слънчево, а вятърът и в Източна България ще отслабне. Значителна облачност ще има преди обяд над крайните югоизточни региони, където към момента са вероятни валежи от дъжд.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Значителна облачност ще има преди обяд на юг от Бургас и там ще превали дъжд. Вятърът от север-североизток ще отслабне. Максималните температури ще са сред 4° и 7°. Температурата на морската вода е сред 6° и 8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че денем последователно ще отслабва.

В планините ще бъде слънчево. Само над Странджа преди обяд ще има забележителна облачност и не е изключено да превали слаб сняг. Ще духа сдържан, по високите елементи - мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 2°, на 2000 метра – към минус 5°.

В четвъртък ще бъде слънчево. В утринните часове тук-там в равнините и котловините ще се образува краткотрайна мъгла. В Дунавската низина ще се усили северозападният вятър. Ще се затопли още и минималните температури ще бъдат сред минус 4° и 1°, а оптималните - сред 8° и 13°.

В петък с сдържан и мощен вятър от северозапад ще нахлува по-студен въздух и дневните температури едва ще се намалят. На места ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг.

В събота и неделя ще бъде прохладно, с променлива облачност и дребна възможност за превалявания, а температурите още веднъж ще тръгнат нагоре.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР