Минималните температури ще бъдат между минус 5° и 0°, в

...
Минималните температури ще бъдат между минус 5° и 0°, в
Коментари Харесай

Топло време и по-високи температури за празниците

Минималните температури ще бъдат сред минус 5° и 0°, в София - към минус 4°, а оптималните - сред 3° и 10°, в София - към 7°.

Преди обяд на доста места в равнините и котловините ще бъде мъгливо, като усъвършенстване на видимостта ще настава в следобедните часове. Над планинските региони през целия ден ще бъде слънчево.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Преди обяд на доста места ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максималните температури ще бъдат от 7° до 9°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, по билата - сдържан, североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 4°.

През дните до края на тази и при започване на новата седмица времето ще се задържи изсъхнало и относително топло за интервала. Сутрин тук-там в низините и котловините ще е мъгливо или с ниска облачност, само че към и след обяд ще бъде най-вече слънчево.

Временно увеличаване напразно в Дунавската низина ще има в събота и през нощта против неделя, когато ще има и по-значителни нараствания на облачността, а на обособени места в източните региони е допустимо едва и за малко да превали. Температурите ще продължат да се покачват.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР