Минималните температури ще бъдат между минус 3° и 7°, в

...
Минималните температури ще бъдат между минус 3° и 7°, в
Коментари Харесай

Слънце в почти цялата страна, в неделя идват облаци и дъжд

Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 7°, в София - към минус 3°, а оптималните - сред 8° и 14°, в София - към 11°.

В по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Над Източна България ще се задължи прохладно, с сдържан североизточен вятър, и най-вече облачно, а на обособени места ще превали и слаб дъжд.

По Черноморието ще е най-вече облачно, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините в западната половина от страната ще доминира слънчево време. Над масивите от Източна България облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра - към минус 1°.

В събота над западната половина от страната ще бъде слънчево и съвсем безшумно. В източната ще духа слаб до сдържан северен вятър, ще доминира облачно време, съвсем без превалявания.Температурите ще останат без основна смяна.

В неделя над Западна България облачността ще се усили и тук-там ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. В Източна България ще се задържи най-вече облачно, без превалявания, с вятър от север-североизток.

През първите дни от новата седмица ще има забележителна облачност. В понеделник тук-там ще има и слаби валежи от дъжд, в планините над към 1800 метра - от сняг, във вторник вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще е слаб. Минималните температури ще са по-високи, а дневните ще се намалят.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР