Минималните температури ще бъдат между 0° и 9°, а максималните

...
Минималните температури ще бъдат между 0° и 9°, а максималните
Коментари Харесай

И днес ще грее слънце, максималните температури ще са от 10° до 20°

Минималните температури ще бъдат сред 0° и 9°, а оптималните – от э

Ще бъде най-вече слънчево, с по-значителни нараствания на облачността над Североизточна България, само че основни превалявания не се чакат. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен, в източните региони – североизточен вятър.

По Черноморието ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над северното крайбрежие, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат от 10° до 15°. Температурата на морската вода е 6 – 7°. Вълнението на морето ще бъде 1 – 2 бала с наклонност на увеличаване.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне, само че по високите и открити елементи ще е мощен от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра – към 3°.

В четвъртък облачността бързо ще се усили и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб източен вятър. Дневните температури ще се намалят, само че ще се задържи топло за интервала.

В петък ще доминира облачно време, тук-там с валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад.

В събота облачността краткотрайно ще намалее, само че след обяд още веднъж ще се усили. Вятърът ще е югозападен, в Източна България ще се усили и температурите за малко, само че сензитивно ще се покачат.

В неделя, с превръщане напразно от северозапад, ще нахлува по-студен въздух. По-късно на обособени места в северозападните региони ще превали слаб дъжд. В източната половина от страната към момента ще духа мощен югозападен вятър и ще бъде извънредно топло.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР