Минималните температури днес ще са между минус 8° и минус

...
Минималните температури днес ще са между минус 8° и минус
Коментари Харесай

Температурите тръгват нагоре през новата седмица

Минималните температури през днешния ден ще са сред минус 8° и минус 3°, в София към минус 8°, а оптималните - сред 4° и 9°. След обяд ще бъде най-вече слънчево, с по-значителни нараствания на облачността над северните и източните елементи от страната. Ще продължи да духа слаб, в източните региони - до сдържан североизточен вятър.

По Черноморието ще доминира слънчево време, с повече облаци в следобедните часове. Ще продължи да духа до сдържан североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 4 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 4°, на 2000 метра - към минус 10°. Опасността от лавини отвън обработените писти в ски-зоните е огромна.

В началото на новата седмица ще доминира облачно време. Във вторник тук-там, повече в Южна България и Старопланинската област, едва ще превали дъжд и сняг. В източната половина от страната ще бъде доста прохладно. Още през нощта против сряда преваляванията ще спрат, а денем и облачността ще се раздра и ще намалее. В четвъртък ще бъде слънчево и ще стартира бързо стопляне.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР