Минималните температури днес ще са между 9° и 14°, в

...
Минималните температури днес ще са между 9° и 14°, в
Коментари Харесай

Очакват се валежи и гръмотевици следващата седмица

Минималните температури през днешния ден ще са сред 9° и 14°, в София – към 8°, а оптималните ще се покачат и ще са сред 25° и 30°. Ще се задържи най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността след обяд. Ще духа слаб западен вятър, който вечерта ще се ориентира от юг-югозапад.

По-хладно ще бъде за следващ ден по Черноморието с оптимални температури сред 20° и 24°. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Температурата на морската вода е към 15°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

И в планините след обяд облачността краткотрайно ще се усилва. Ще духа сдържан вятър с посока от север-северозапад. Температурите ще се покачат с няколко градуса и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра - към 10°.

Горещо ще бъде при започване на новата седмица, с дневни температури в доста региони над 30°, тук-там до 33°-34°. Облачността ще е раздрана.

Валежи се чакат по здрач във вторник единствено на обособени места, както и в сряда - в доста региони в западната половина от страната, където ще са съпроводени и от гръмотевични стихии, вероятни са и градушки, както и местни обилни количества.

Вятърът ще се усили и дневните температури там внезапно ще се намалят.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР