Минималните температури днес ще са между 8 и 13 градуса.

...
Минималните температури днес ще са между 8 и 13 градуса.
Коментари Харесай

Времето: Температурите пак падат

Минималните температури през днешния ден ще са сред 8 и 13 градуса.

Над планините ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над масивите от Южна България, само че единствено на обособени места в Рило-Родопската област кратковременно ще превали. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 13 градуса, на 2000 метра - към 6 градуса.

Преди обяд тук-там в низините и към водните басейни ще се образува краткотрайна мъгла или ниска облачност. През деня над Северна България ще има раздрана облачност, намаляваща след обяд до слънчево. Над Южна България облачността ще е променлива, по-значителна над Рило-Родопската област, където едва ще превали. Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан северозападен вятър. Дневните температури едва ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 18 и 23 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от северозапад. Максимални температури на въздуха и морската вода 19 - 21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР