Минималните температури днес ще бъдат от минус 1 до 5

...
Минималните температури днес ще бъдат от минус 1 до 5
Коментари Харесай

Валежи от сняг и нова порция застудяване, 7-8 градуса ще бъдат максималните температури

Минималните температури през днешния ден ще бъдат от минус 1 до 5 градуса, по Черноморието до 3 градуса. Сутринта ще превалява по Черноморието, до момента в който на запад облаците ще се раздират. Следобед ще вали слаб сняг в Предбалкана, Рила и Пирин, а в източните елементи от страната ще вали и дъжд и сняг.

Вятърът ще бъде слаб от северозапад, със скорост до 25 км/ч. Максималните температури ще са от 3 до 8 градуса, в Тракия и в Югозападна България до 7-8.

Над планините денем ще бъде облачно с превалявания от сняг. Снежната завивка в Стара планина ще бъде към 25-40 см, в Рила и Пирин 50-80 см. През нощта против събота преваляванията последователно стопират. Вятърът по високите елементи, над 2200 м височина, ще бъде слаб до сдържан от югозапад със скорост до 30 км/ч. Максимални температури над 2500 метра височина - към минус 7 градуса, а на 1500 метра - от плюс 3, предвижда синоптикът на Александрина Янкова.

В събота слаби снеговалежи се чакат в Добруджа и по Черноморието. В неделя и при започване на идната седмица ще бъдем в плен на мъглите и ниските облаци. От сряда се чакат нови превалявания от дъжд и сняг със обилни количества в южните региони.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР