Минималните температури днес ще бъдат от 0 до 3 градуса,

...
Минималните температури днес ще бъдат от 0 до 3 градуса,
Коментари Харесай

Очаква ни студена сряда, но без валежи

Минималните температури през днешния ден ще бъдат от 0 до 3 градуса, по високите западни полета до -1. Постепенно ще се затопля, като в ниските места и поречията се чакат мъгли, а по планините ще бъде слънчево. По Черноморието ще има ниски облаци.

През деня облаците ще се раздират, до момента в който на изток ще се задържи облачно и мъгливо. Следобед още веднъж ще се заоблачи, само че без превалявания. Вятърът ще бъде от югозапад слаб със скорост до 25 км/ч.

Максималните температури ще са от 7 до 10 градуса, по Черноморието - до 12, съобщисиноптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Над Балканите през идващите дни мъглите и ниските облаци ще бъдат постоянно събитие, като в планините по високите места, над 1500 м надморска височина, ще бъде слънчево. У нас в четвъртък се чакат превалявания от дъжд, а в петък от дъжд и сняг - по-интензивни в централните и южните елементи от страната.

В събота ще вали сняг, като в обитаемоте места ще се образува снежна завивка от 7 до 15 см. В планините също ще има превалявания от нов сняг и снежната завивка тук-там ще доближи до 15 - 20 см.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР