Минимални температури ще са между минус 4 и 1 градус,

...
Минимални температури ще са между минус 4 и 1 градус,
Коментари Харесай

Аларма! Код: Опасно! Нещо Кошмарно Връхлита България Още Утре! Ще Ни Прониже Ужасяващ

Минимални температури ще са сред минус 4 и 1 градус, в София към минус 4 градуса. Във вторник вятърът от северозапад ще се усили и с него в страната ще продължи да нахлува леден въздух. Облачността краткотрайно ще се усили и на обособени места по високите полета на Западна България и Предбалкана ще превали слаб сняг.

Максимални температури, най-вече сред 1 и 6 градуса, в София към 0 градуса, само че вятърът ще основава чувство за много по-студено време. Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и ще бъде по-високо от междинното за декември. Над планините облачността ще е забележителна и на доста места ще превалява сняг. Ще духа мощен северозападен вятър, с който ще нахлува леден въздух и температурите денем ще се намалят. Студено, с оптималната температура на 1200 метра минус 3 градуса, на 2000 метра към минус 10 градуса. Над Черноморието ще има раздрана, най-вече забележителна облачност, само че ще остане без дъжд, написа Блиц. Вечерта облачността ще намалее. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 5 и 7 градуса.

Температурата на морската вода е 11-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Жълт код за мощен вятър е разгласен в 4 области на страната за 5 декември, сочи информация на уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Кодът е в действие за областите Видин, Монтана, Враца и Плевен. В тези региони денем северозападният вятър ще се усили, ще има пориви до 22-24 м/с.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР