Минимален е шансът за съставяне на правителство, заяви премиерът в

...
Минимален е шансът за съставяне на правителство, заяви премиерът в
Коментари Харесай

Атанасов: За пореден път отиваме на избори

Минимален е шансът за сформиране на държавно управление, съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков. Той изрази подозрение Слави Трифонов " да мине през катарзис за пети път ".

" В първия мандат разговаряхме с всички депутати от Има Такъв Народ, видях,че има още хора, които схващат какъв брой е значимо да не навлезе в политическа рецесия, само че имаха някаква преданост към Слави Трифонов. Ако Слави Трифонов отново ги е хвърлил, хвърляйки този късмет за договаряния, без да ги предизвести, аз мисля, че е въпрос на персонална оценка дали човек би трябвало да има преданост към подобен водач, или България му е по-важна ", съобщи пред Българска национална телевизия.

По думите му следва политическа рецесия, тъй като едно служебно правитество е с по-малко качества да ръководи и не могат да се създадат действителни институционални промени.

На въпрос кой се тормози от назначението на Бойко Рашков в КПКОНПИ, Петков отговори:

" Лидерите на Движение за права и свободи, Бойко Борисов и хората към него. Всички тези хора имат от какво да се тормозят, в случай че има един самостоятелен орган. КПКОНПИ ще е независимят орган, а Бойко Рашков ще го направи същински работещ. "

Според Кирил Петков ГЕРБ няма по какъв начин да създадат правосъдна промяна, тъй като може да се окаже, че част от техните членове или водачът им ще се окажат в пандиза.

За страдание, за следващ път отиваме на избори. От доста време имахме подозрения, че ни е конфигуриран сламен човек, само че в този момент подозренията се оправдаха. Всеки е наясно в страната кой ги провокира и за какво, само че въпреки всичко сме длъжни да чуем всичко. Това сподели съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов на влизане в Министерския съвет, където се организира изключителна среща на водачите на Българска социалистическа партия, Демократична България и Политическа партия, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Не знам дали няма някаква опция депутати от " ИТН " да се разграничат от този, който ги е конфигурирал като пионки.

Може и да съм с подмолно мислене, само че този запис на Демократична България не е инцидентен. И желая да попитам кое в него е толкоз скандално?, добави Атанасов.

ТЕМА преди 5 часа 1125 преди 23 часа 2404 преди 1 ден 1893
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР