Мини скандал се заформи в парламента, след като ГЕРБ поиска

...
Мини скандал се заформи в парламента, след като ГЕРБ поиска
Коментари Харесай

Премиерът избяга. Няма да говори за руските шпиони

Мини скандал се заформи в Народното събрание, откакто ГЕРБ изиска чуване на ръководителя на ДАНС Димитър Георгиев и на министъра на вътрешните работи Младен Маринов в Народното събрание, с цел да дадат настояща информация по отношение на оповестените от прокуратурата обвинявания против ръководителя на придвижване „ Русофили” Николай Малинов за шпионаж в интерес на Русия.

В началото на днешното съвещание на Народното събрание Даниела Дариткова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ, направи процедурно предложение „ по отношение на вчерашния брифинг на прокуратурата да бъдат изслушани в Народното събрание ръководителят на ДАНС и министърът на вътрешните работи”, заради огромния публичен интерес да изнесат настояща информация по темета пред народните представители.

След нея думата взе Филип Попов от Българска социалистическа партия за България, който сподели, че би следвало да пристигна и министър-председателят, като отговарящ и за националната сигурност на България. „ Моля той също да бъде поканен в Народното събрание да даде информация”, уточни Попов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР