Мини РС-тата се доставят без оперативна памет и сторидж устройстваNUC

...
Мини РС-тата се доставят без оперативна памет и сторидж устройстваNUC
Коментари Харесай

Intel подсили NUC компютрите с 10-нм процесори

Мини РС-тата се доставят без оперативна памет и сторидж устройства

NUC компютрите на Intel към този момент разчитат и на 10-нанометрови Core i3 процесори

Intel попълни линията си мини компютри NUC – компактни, икономични и безшумни системи – с редица нови модели, в това число конфигурации с 10-нанометрови процесори Core i3 .

NUC8i3CYSM и NUC8i3CYSN са първите мини районен съд, проектирани въз основата чипове Core i3-8121U, създадени по 10-нанометров софтуерен развой. Останалите нови модели са NUC8i7BEH, NUC8i5BEH, NUC8i5BEK, NUC8i3BEH и NUC8i3BEK, които са част от фамилията Bean Canyon.

Всички NUC компютри се доставят като Barebone комплекти, без оперативна памет и сторидж устройства. Моделите стъпват на разнообразни процесори, включително Core i3-8109U, Core i5-8259U и Core i7-8559U, в които е интегрирано графично ядро Iris Plus Graphics 655 – това не ги прави геймърски, само че им дава преимущество по отношение на процесорите с елементарен GPU Iris 620.

Мини компютрите разполагат с незначителен, само че задоволителен набор от портове за пълноценна работа

Новите мини районен съд, като се изключи един, разрешават вграждане единствено на дискове с формфактор M.2, до момента в който в старшия модел NUC8i7BEH има място и за 2,5-инчов диск. Останалите характерности на устройствата са идентични.

Младшите модели поддържат до 32GB оперативна памет и имат идентичен набор от портове: USB 3.1 (x3), USB 2.0, USB-C с поддръжка на Thunderbolt 3, HDMI 2.0a, RJ45 и читател на карти. Цените на Barebone комлектите варират от 300 до 500 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР