Мини Маус ще е новата икона на стила. В чест

...
Мини Маус ще е новата икона на стила. В чест
Коментари Харесай

Мини Маус се отказа от емблематичната си червена рокля

Мини Маус ще е новата икона на стила. В чест на 30-годишнината на Дисниленд Париж, героинята на паметния анимационен филм смени обичайна си алена рокля с дизайнерски панталон на Стела Маккартни. Новият облик на приятелката на Мики Маус беше показан в формалния Туитър на Дисниленд и означи, че " Мини наподобява ужасно ".



Стела Маккартни призна, че е доста щастлива да работи по облеклото на героинята: „ Мини постоянно е заемала особено място в сърцето ми. Споделяме общи полезности. Харесва ми, че Мини въплъщава щастието, себеизразяването, искреността и въодушевява хора от всички възрасти по света. Тя също има страховит жанр. "

Тя означи, че е основала един от най-емблематичните си костюми за Мини. Всичко с помощта на синия смокинг, направен от рециклирани материали и полка точки. Макартни има вяра, че облеклото би трябвало да направи Мини „ знак на напредъка за ново потомство “. Анимационният воин ще носи костюм в Дисниленд през март в чест на месеца на женската история.

Не всички бяха удовлетворени от прераждането на Мини. Потребителите на Twitter разкритикуваха новия облик на героинята, отбелязвайки, че в този момент е елементарно да я объркате с Мики Маус и че „ тя е изгубила своята характерност “. Едно от главните недоволства на потребителите е цветът на костюма. Първоначално Мики и Мини бяха нарисувани от Уолт Дисни в черно, алено и бяло, а почитателите на истинския анимационен филм не харесаха концепцията да обличат Мини в синьо. Освен това някои консуматори смятаха, че новото облекло прави Мини по-малко женствена. „ Изглежда доста зле, това е изтриване на женствеността. Скоро девойките ще се усещат неверни единствено тъй като харесват сладки неща”, гласи един от мненията под обявата.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР