Минесота Тимбъруулвс преодоля изоставане от 20 точки и елиминира шампиона

...
Минесота Тимбъруулвс преодоля изоставане от 20 точки и елиминира шампиона
Коментари Харесай

Минесота елиминира шампиона Денвър от плейофите в НБА

Минесота Тимбъруулвс преодоля закъснение от 20 точки и отстрани първенеца Денвър Нъгетс в плейофите на НБА. Мачът беше извоюван с 98:90 след 23 точки и 12 битки на Карл-Антъни Таунс. Серията от полуфиналите на Западната конференция завърши след седем мача.

Джейдън Дейниълс също записа 23 точки за триумфа в Денвър, а Антъни Едуардс приключи с 6/24 в стрелбата и 16 точки. Руди Гобер пък записа 13 точки единствено в последната четвъртина.

приключи с 34 точки и 19 битки, а Джамал Мъри бе най-резултатен за първенците с 35 точки. Денвър губи седмия мач в плейофите като хазаин за повторно през последните шест години.

Минесота ще играе във финалите за първи път от 20 години насам. През 2004 година отборът отстрани и Сакраменто Кингс в седем мача. Съперник за купата на Запад ще е Далас Маверикс.

Тайрийз Хейлибъртън вкара 26 точки за Индиана Пейсърс, който направи исторически мач в нахлуване и отстрани Ню Йорк Никс след 130:109 в последния седми дуел от полуфиналната серия на изток. – връх за плейофите.

Индиана изоставаше с 0:2 на старта в серията и с 2:3 след пет мача. Съперник във финалната серия, която стартира във вторник, ще е Бостън Селтикс.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР