Минесота победи с 4:1 като гост състава на Ню Йорк

...
Минесота победи с 4:1 като гост състава на Ню Йорк
Коментари Харесай

Минесота победи Рейнджърс, Георгиев отново игра в НХЛ

Минесота победи с 4:1 като посетител състава на Ню Йорк Рейнджърс в дуел от постоянния сезон в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Роденият в България вратар Александър Георгиев избави 33 удара, само че не съумя да помогне на домакините да избегнат шестото си поредно проваляне в Лигата.

Георгиев е роден в Русе, само че още когато е малко дете фамилията му се мести да живее в Москва, където той стартира да се занимава с хокей на лед. В момента Георгиев е вратар на младежкия народен тим на Русия. Ерик Стал и Микаел Гранлунд се отличиха с по два гола и две асистенции.

Стал записа 13-ия си дуел с четири точки в своята кариера и първо от 8 март 2015 година насам. Гранлунд за повторно се отличава с сходно достижение. Йеспер Фаст във втория интервал вкара почетния гол в интерес на Ню Йорк. В друга среща от НХЛ, играна през нощта, Фил Кесъл осъществя два гола за успеха на Питсбърг с 6:1 като посетител против Каролина. Джейк Генцел, Оли Маата, Сидни Крозби и Евгени Малки също се разписаха в интерес на спечелилите, които имат шест следващи триумфа в Лигата. Кесъл асистира за първото попадение за шамипоните от предишния сезон, до момента в който Генцел направи завършващите подавания при двете попадения на Фил Кесъл.

Теуво Теравайнен беше прецизен в интерес на Каролина във втората третина на мача. Уинипег победи с 4:0 домакина Сейнт Луис. Вратарят Конър Хелебюк направи 34 спасявания при шестия си мач без позволен гол през акцията в 10-ия си следващ дуел в титулярния състав.

Блейк Уийлър и Кайл Конър се отличиха с гол и асистенция за Джетс. Патрик Лейн и Ник Питън също се разписаха във вратата на Блус, а Марк Скайфел направи две завършващи подавания. Уинипег остава на втора позиция в Централната дивизия, само че понижи изоставането си от водача Нешвил на единствено две точки./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР