Минерални бани постигна пълен обрат срещу Велинград в класирането за

...
Минерални бани постигна пълен обрат срещу Велинград в класирането за
Коментари Харесай

Минерални бани с пълен обрат срещу Велинград за балнео и...

Минерални бани реализира цялостен поврат против Велинград в класирането за община на 2018 година за балнео и СПА туризъм, откакто през вчерашния ден сутринта изоставаше с към 9 %. Тази заран община Минерални бани изпреварва главния си съперник в категорията с 16,5%.
През предходната година, когато Минерални бани завоюва борбата с Велинград и стана община на 2017 за балнео и спа, обстановката също се разви по подобен метод, след поврат в класирането. Най-интересното в тази ситуация е това, че, с цел да реализира обратът, Минерални бани даже още не бе стартирала своята тактика. Нейното начало трябваше да бъде обещано в понеделник – 19.11.2018 година Явно нещата вървят по инерция от предходната година. Ако към момента не сте дали своят вот за Минерални бани, за ваше облекчение можете да го извършите - ТУК!
А в случай че желаете да подкрепите питона-беглец и Терариума, който също се състезава за премиите на Министерството на туризма в категорията „ Туристическа атракция ”, можете да извършите това - ТУК!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР