МИНЕАПОЛИС (AP) — Напрежението тлее между всяко изхвърляне на шайбата

...
МИНЕАПОЛИС (AP) — Напрежението тлее между всяко изхвърляне на шайбата
Коментари Харесай

Децата играят хокей по-умело и с уважение от всякога, но все още има груби неща на леда

МИНЕАПОЛИС (AP) — Напрежението тлее сред всяко изхвърляне на шайбата и Блейк Нелсън постоянно може да планува искрата 30 секунди преди до момента в който се пързаля от ъгъл в ъгъл, очите му са вперени в действието и свирката му е стисната сред зъбите.

„ Някое дете ще се спъне, ще си намерения, че е дузпа, и можете да видите гнева в лицето му и вие си казвате „ О, това няма да свърши добре “, сподели Нелсън, който управлява гимназиалните и младежките мачове в Минесота.

Напредъкът в развиването и подобренията в сигурността отразяват трендовете в НХЛ са, по всички сметки, създали хокея толкоз ловък и респектиращ, колкото постоянно на по-младите равнища на играта. Битките са несъмнено не-не - това значи изхвърляне за играчи през гимназията в Северна Америка и даже в елитните младши лиги - където борбите просто се санкционират, както е в НХЛ - Квебекската юношеска хокейна лига изненада някои наблюдаващи този сезон посредством прибавяне на автоматизирани прекъсвания за подстрекатели и „ агресори “.

Това обаче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР