МИНЕАПОЛИС (AP) — Минесота туинс ще постави аутфилдера Алекс Кирилоф

...
МИНЕАПОЛИС (AP) — Минесота туинс ще постави аутфилдера Алекс Кирилоф
Коментари Харесай

Аутфилдът на близнаците Алекс Кирилоф все пак е контузен, казва, че ще бъде по-отворен в бъдеще

МИНЕАПОЛИС (AP) — Минесота туинс ще сложи аутфилдера Алекс Кирилоф в листата с контузени въпреки всичко с проблеми с гърба, шест дни откакто борещата се някогашна топ вероятност беше изпратена в Triple-A.

Разкаяният Кирилов се причисли още веднъж към близнаците в Target Field във вторник за лекуване, откакто призна, че е подценил сериозността на травмата си, тъй като желае да продължи да играе.

Кирилоф беше прегледан с ядрено-магнитен резонанс на 26 май, резултатите от който не допускаха, че би трябвало да бъде отхвърлен от игра, само че откакто изборът на първия кръг за 2016 година беше намален, той заяви за по-значителна мъка и болежка в долната част на гърба му, дружно с дискомфорт, обвързван с нервите, преминаващ по крайници му.

„ Трудно е да кажеш нещо, когато искаш да си там всеки ден, само че в това време нещата би трябвало да бъдат комуникирани на високо равнище тук, изключително когато всички се опитваме да се състезаваме за продобиване на шампионат, ” сподели Кирилоф. „ Така че просто би трябвало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР