МИНЕАПОЛИС (AP) — Главният изпълнителен директор на MyPillow и виден

...
МИНЕАПОЛИС (AP) — Главният изпълнителен директор на MyPillow и виден
Коментари Харесай

Fox News спира да пуска реклами на MyPillow в спор за плащане с отричащия изборите Майк Линдел

МИНЕАПОЛИС (AP) — Главният изпълнителен шеф на MyPillow и изтъкнат отричащ изборите Майк Линдел сподели в петък, че Fox News е спрял да пуска реклами на неговата компания, оспорвайки на мрежата изказване, че това е просто тъй като не си е платил сметките.

Линдел стана обществен, като написа в Туитър, че този Fox, който беше един от най-големите рекламни центрове на MyPillow, го е анулирал. Той сподели в своя туит, че не знае за какво, само че подозира, че мрежата се пробва да го накара да млъкне. Фокс отхвърли това.

Загубата на Фокс беше единствено последната от поредност финансови и правни неуспехи за основаната в Минесота MyPillow и Линдел, който продължава да популяризира лъжите на някогашния президент Доналд Тръмп, че изборите през 2020 година са били откраднати от него, частично посредством манипулирани системи за гласоподаване. Няколко огромни търговци на дребно, в това число Walmart, прекратиха продуктите му, а юристите, които го защитаваха против правосъдни каузи за клюка от компании за машини за гласоподаване,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР