МИНЕАПОЛИС (AP) — Джейдън Макданиелс отбеляза 25 точки за най-добър

...
МИНЕАПОЛИС (AP) — Джейдън Макданиелс отбеляза 25 точки за най-добър
Коментари Харесай

Тимбъруулвс водят с 2-0 на Сънс зад 25 точки и ас в защита от Джейдън Макданиелс

МИНЕАПОЛИС (AP) — Джейдън Макданиелс означи 25 точки за най-хубав в кариерата си в плейофите и оглави още едно задушаващо защитно показване на Минесота Тимбъруулвс при победа със 105-93 над Финикс Сънс, с цел да поведат с 2-0 в серията от първия кръг във вторник вечерта.

Майк Конли и Руди Гобер прибавиха по 18 точки, с цел да оказват помощ на Тимбъруулвс да компенсират задушаването на Антъни Едуардс от Слънцата, които държаха Мача на звездите до 15 точки, откакто му разрешиха 33 в първия мач. Едуардс направи 3 за 12 от пода.

Отборите се насочат към Финикс за мач 3 в петък вечер. Минесота е водила с 2-0 в серия единствено един път в историята на франчайза, против Денвър в първия кръг през 2004 година по пътя към победа в серия с 4-1.

Девин Букър вкара 20 точки, Кевин Дюрант добави 18, а шестият състезател Ерик Гордън имаше 15 за Слънцата, които още веднъж не съумяха да задействат високооктановото си нахлуване. Голямата тройка Букър, Дюрант и Брадли Бийл комбинираха 18 за 45, като Макданиелс во...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР