МИНЕАПОЛИС (AP) — Депутатът на САЩ Дийн Филипс от Минесота

...
МИНЕАПОЛИС (AP) — Депутатът на САЩ Дийн Филипс от Минесота
Коментари Харесай

Членът на представителя на Минесота Дийн Филипс прекратява предизборната кандидатура на Демократическата партия и подкрепя президента Джо Байдън

МИНЕАПОЛИС (AP) — Депутатът на Съединени американски щати Дийн Филипс от Минесота приключи дълготрайната си кандидатура за президент на Демократическата партия през 2024 година в сряда, откакто не съумя да завоюва първичните избори против президента Джо Байдън.

Филипс сподели пред WCCO Radio в Минеаполис, че поддържа Байдън.

Филипс, 55-годишен мултимилионер, който е измежду най-богатите членове на Конгреса, издигнат неговата кандидатура в Белия дом приканва за ново потомство демократично управление, до момента в който харчи свободно от персоналното си положение. Но малко известният конгресмен в последна сметка не съумя да откри резонанс измежду гласоподавателите на партията.

Филипс беше единственият определен демократ, който оспори Байдън за президентския пост. Неуспехът на Филипс да завоюва сцепление е още едно доказателство, че гласоподавателите на Демократическата партия са зад 81-годишния Байдън, макар че мнозина имат опасения по отношение на възрастта му или вероятностите му за преизбиране.

Президентът от дълго време се предс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР