Минчев обясни, че влиза в НС с уважение към институцията,

...
Минчев обясни, че влиза в НС с уважение към институцията,
Коментари Харесай

Новият шеф на НС: Без хватки и скандали в залата

Минчев изясни, че влиза в Народно събрание с почитание към институцията, знаейки, че това е голяма отговорност. И добави, че ръководителят на 47-ия парламент няма да се сменя на ротационен принцип, съобщи Нова тв.

„ Ще положа нужните старания да отговоря на условията, която самата институция слага. Ще разгадавам на зам.-председателите - екипът е много сериозен. Бих се съветвал с Ива Митева ”, посочи новият ръководител.

Той уточни, че не се усеща с нещо по-голям от останалите депутати. „ Всеки от нас има идентични права и отговорности, както и подготвеност. Уважавам всекиго ”, добави той, като разясни, че в практиката му се е налагало да управлява екип.

Минчев сподели, че в този момент му следва да се запознае с всички функционалности на ръководителя на Народното събрание и ще се постарае това да се случи в оптимално малко време. Той посочи, че за поста първо е разговарял с Кирил Петков.

На въпрос какви са обвързаностите на неговата адвокатска адвокатска фирма с ББР, той съобщи: „ Аз не работя в адвокатска адвокатска фирма отпреди да се причисля към Политическа партия. Нямам контракти ”, уточни Минчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР