Минавахме през тест за лоялност, но не и през детектор

...
Минавахме през тест за лоялност, но не и през детектор
Коментари Харесай

Иво Атанасов: Имам три въпроса към Тошко Йорданов за детектор на лъжата


" Минавахме през тест за преданост, само че не и през детектор на лъжата. Нямам проблем да се подложа на подобен детектор, само че желая и Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година да го направи. Знам на кои три въпроса би трябвало да отговори. Той погазваше естествените връзки в партията. Защо назначенията бяха единствено по негово предложение без присъединяване на Изпълнителния и Националния съвет? Партията Има Такъв Народ не извърши въпросите от референдума. Не се и опитахме ". Това съобщи за " Твоят ден " по NOVA NEWS Иво Атанасов - един от депутатите, отделили се от " ИТН ".

По думите му Йорданов не е уважавал парламентарната група и регионалните координатори. " Отношението към всички тях беше непоносимо, по тази причина стигах до извода, че са инструмент за реализиране на задачите на партията. Не съм виждал Трифонов от една година. Ще бъде тъпо, в случай че посланията на партията се съсипят ", счита той.

Според него има подозрения за нередности и връзки с мафията, само че те не са подплатени с обстоятелства. " Причината да напусна е съсипването на партията от Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година, има липса на бистрота и пренебрежение към членовете ", акцентира Атанасов. И добави, че е могъл да напусне още през януари, само че е останал, с цел да се опита да промени нещата.

" Не ми е нареждано по какъв начин да гласоподавам, тъй като аз върша това, което счете за вярно. Видях се с Радостин Василев преди дни, сподели, че му е тежко и желае да приключи участието в партията. Искаше да изясни за отношенията  в партията пред медиите. Казваме истината и сме спокойни. Много от сътрудниците споделиха, че мъката би трябвало да свърши. Безусловна поддръжка за Политическа партия няма, ще гласоподавам за вярното за мен и жителите ", разкри депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР