Миналогодишното издание на отборната надпревара Laver Cup беляза края на

...
Миналогодишното издание на отборната надпревара Laver Cup беляза края на
Коментари Харесай

Година по-късно: Роджър Федерер се завръща на Laver Cup за специална церемония

Миналогодишното издание на отборната конкуренция Laver Cup беляза края на популярната кариера на Роджър Федерер, който реши да си вземе довиждане с тениса пред цялостните трибуни в " O2 Арена ", изигравайки един сетен дуел на двойки един до друг с Рафаел Надал.

През днешния ден пък бе доказано, че носителят на 20 трофеи от Големия шлем възнамерява да се завърне в шампионата през тази година, въпреки и не като участник. Подобно на Уимбълдън, именитият швейцарец ще вземе присъединяване в специфична гала, на която ще бъдат почетени неговите заслуги към конкуренцията и към спорта като цяло.

" Laver Cup ще ми липсва доста изключително заради обстоятелството, че изиграх последния си дуел точно там и отпразнувах този миг с Рафа, Новак и Анди. Беше в действителност красиво преживяване ", показа Маестрото, който няма самообладание за тазгодишното издание на конкуренцията, което ще се организира в дните сред 22 и 24 септември в " Роджърс Арена " във Ванкувър.

Освен това стана ясно, че Федерер ще взе участие в церемонията по тегленето на жребия преди последния конфликт в петък (22 септември), след което ще се завърне на корта за изявление с Джим Къриър.

Roger Federer will attend Laver Cup this year. He’ll be honored for the anniversary of his last match:

“I’ll miss Laver Cup a lot..With my last match also played there with Rafa, Novak, Murray, everyone celebrating my career. It was a beautiful moment. ”

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР