Миналогодишният финалист на Маями Оупън, Яник Синер, продължава успешно кампанията

...
Миналогодишният финалист на Маями Оупън, Яник Синер, продължава успешно кампанията
Коментари Харесай

Синер потрепери в началото, но пое нещата в свои ръце и надви изненадата на турнира в Маями!

Миналогодишният финалист на Маями Оупън, Яник Синер, продължава сполучливо акцията си в конкуренцията. Макар и италианецът към момента да изпитва леки съмнения във Флорида. Днес той срещна международния номер 66, Кристофър О`Конъл, побеждавайки го с 6:4, 6:3, а на четвъртфиналите го чака една от изненадите на шампионата Томаш Махач.

Австралиецът шокира съперника си с пробив още в първия гейм. При идващите подавания обаче международният номер 3 се окопити, предизвиквайки съществено сервис играта на новобранеца. Ефектът от нападателната игра на италианеца си пролича при 4:3, когато с лекост завоюва подаването от началния удар на О`Конъл. Този миг се оказа основен за развиването на сета и южнотиролецът подсети на себе си, спечелвайки идващите 3 гейма.

Действащият първенец на Аустрелиън Оупън продължи със мощната си игра от края на първия сет и при започване на втория, като този път той бе оня, който проби сервиса на съперника си. Това бе повече от задоволително за Синер да бъде в ролята на любимец в тази част на срещата и поддържайки сполучливо преднината си до самия край, той завоюва и този сет с 6:3.

Il Masters 1000 di Miami è il primo torneo in cui Jannik Sinner ha raggiunto almeno i QF per 4 anni consecutivi.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР