Миналогодишните и тазгодишните цени на разсада са горе долу еднакви,

...
Миналогодишните и тазгодишните цени на разсада са горе долу еднакви,
Коментари Харесай

Производител: Цената на разсада е същата като миналата година

Миналогодишните и тазгодишните цени на разсада са горе долу идентични , може да се каже, че цените са едни и същи . От всички артикули най-вече се търсят краставиците и доматите.

Това съобщи Станимир Даскалов , производител на разсад. Даскалов предлага богат подбор от разсади на Женския пазар. “ Предлагам 99 типа разсад - зеленчукови разсади, най-различни подправки, ягоди и доста други ”, сподели той.

На сергията на производителя могат да се видят над 10 сорта домати, измежду които чери домати, селски розов домат, розова магия, розов колос, червен култивиран домат, Рила ранни домати, медена роса, розово сърце, биволско сърце, домат ръгби и други.

Най-често купуваният вид домати са розовите домати, биволско сърце, червен домат. Това е най-често купуваният домат, тъй като софиянци обичат розови домати ”, означи той и посочи, че цената за корен домат варира сред 1 лв-1,50 лева

Даскалов предлага и разнообразни сортове краставици като цените при тях са като тези на доматите. “От краставиците вид Гергана са най-предпочитани, тъй като са най-вкусни ”, сподели той.

Производителят уточни, че към всяка една фалшификация, която той предлага има интерес, само че посочи, че ползата зависи от това кой защо желае да я употребява. Той предлага към 20-30 типа подправки, измежду които мента в саксия, която коства 4 лева, джоджен в саксия, който коства 5 лева, мащерка в саксия на цена от 6 лева, дребнолистен босилек в саксия на цена от 3 лева, девесил в саксия за 5лв., къри в саксия за 3 лева и други

Той уточни, че има и сериозен интерес и към чушките. “Купува се, българинът е привикнал с чушки, без чушка не може да сяда на масата. Най-често купуваният вид от чушките е селската чушка. Тя е тънка чушка, доста богатства и на Коледа се употребява за пълнене ”, означи Даскалов.

Според него и възрасни, и младежи си купуват разсад.

Доста млади започнаха да демонстрират интерес към засаждането , някои на тераси, в саксийки, намират къде. Доста младежи започнаха да демонстрират интерес към засаждано, което е добре, тъй като остарялото време няма да изчезне ”, безапелационен е производителят. Той показа, че младежите го питат по какъв начин да си отглеждат разсадите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР