Миналогодишната шампионка и водачка в схемата Ашли Барти загуби с

...
Миналогодишната шампионка и водачка в схемата Ашли Барти загуби с
Коментари Харесай

Ашли Барти бе детронирана в Аделаида още във втория кръг

Миналогодишната шампионка и лидерка в схемата Ашли Барти загуби с 3:6, 4:6 против Даниел Колинс в мач от втория кръг на шампионата по тенис за дами в Аделаида.

" Кортът бе ексцентрично бърз. Може би най-бързият, на който в миналото съм играла в Австралия, тъй че ми трябваше прекалено много време, с цел да се приспособя ", сподели австралийката след мача. Миналата година тя надделя Колинс на полуфиналите и поведе с 3:0 в директните срещи с американката през кариерите им.
Самата Колинс, която е 37-а в света, сподели: " Губила съм три пъти против нея и знам доста добре по какъв начин играе. Тези мачове бяха добра лекция за мен и през днешния ден демонстрирах, че съм си направила изводите ".

16-годишната Коко Гауф пък поведи шестата в схемата Петра Мартич с 5:7, 6:3, 6:4, с цел да се класира на четвъртфиналите. Това бе четвърта поредна победа за американката след двете в квалификациите и една в първия кръг. Нейната последваща съперничка ще бъде Шелби Роджърс.

Поставената под номер 2 Белинда Бенчич надделя с 6:1, 6:3 Мисаки Дой, а Сторм Сандърс в профил седмата в схемата Юлия Путинцева с 6:4, 5:7, 6:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР