Миналогодишната финалистка от Откритото първенство на Австралия Винъс Уилямс изхвърча

...
Миналогодишната финалистка от Откритото първенство на Австралия Винъс Уилямс изхвърча
Коментари Харесай

Швейцарка изхвърли Уилямс на старта на Аустрелиън Оупън

Миналогодишната финалистка от Откритото състезание на Австралия Винъс Уилямс изхвърча още в първия кръг в тазгодишното издание на шампионата. Тя загуби на старта от Белинда Бенчич след 3:6 5:7.

Американката влезе като любимец в срещата, откакто статистиката сочеше 4:0 победи за нея в общия баланс против тази съперничка. В последна сметка Бенчич съумя да сервира изненадата и да я изхвърли от шампионата.

За Уилямс това бе 77-ото присъединяване в шампионат от Големия шлем.

За американката това бе 77-о присъединяване на шампионат от Големия шлем, като до този миг тя водеше с 4-0 победи в общия баланс против тази съперничка.

Уилямс си разменяха геймове до 3:3. Бившата номер 1 обаче позволи цялостен срив в играта си в седмата част, когато изостана с 0:40 и надлежно бе прбита - 3:4.

Бенчич затвърди пробива си, макар че Уилямс доближи до 4 точки за брейк при подаването на съперничката си. Американката съобщи гейма още веднъж, както и сета.

Вторият сет се разви много необичайно като до 2:2 никоя от двете не бе взела подаването си. Швейцарката обаче съумя да постави завършек на серията за 3:2. След това Уилямс стори същото. В осмия гейм Бенчич за малко да постави завършек на разногласието, откакто стигна до 40:15, само че пропусна двата скрити мачбол.

Американката трябваше да сервира, с цел да остане в мача и въпреки всичко доближи до 4:5, само че силите и не стигнаха за нов пробив и тя съобщи мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР