Миналият уикенд премина под знака на една звездна сватба. Изпълнителят

...
Миналият уикенд премина под знака на една звездна сватба. Изпълнителят
Коментари Харесай

Моята голяма луда индийска сватба

Миналият уикенд мина под знака на една звездна женитба. Изпълнителят Ник Джонас и актрисата Приянка Чопра станаха семейство, като се врекоха във честност до гроб не един, а цели два пъти.

В събота, 1 декември, младоженците узакониха любовта си нa християнска гала, водена от бащата на Джонас, който е свещеник. А в неделя, 2 декември, беше и хиндуистката гала . И Ник, и Приянка се трансфораха в основни настоящи лица в една боливудска приказка.

 Дворецът Умаид Бхаван

Дворецът Умаид Бхаван

Началото й бе обещано в град Джодпур и по-точно - в двореца Умаид Бхаван . Там Ник и Приянка дойдоха още в петък, а една от първите им задания бе да се подложат на обичайното изобразяване на ръцете с къна.

 Снимка 392992

В събота рано сутринта пък бе проведена двучасова обилна закуска, след което празненствата продължиха с обичайна гала Халди , при която ръцете и краката на младоженците бяха намазани с паста от куркума и други съставки, с цел да се изгонят злите духове.

 Снимка 392994

Огромната зала в двореца Умаид Бхаван бе декорирана уместно със стотици цветя, с цел да посрещне гостите на сватбата. А те е трябвало да се съобразят с тематиката на празника - розово, оранжево и лилаво . Младоженците бяха оставили за визията им да се погрижат от Ralph Lauren. А най-после на вечерта всички станаха участници в проведено шоу за песни и танци .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Priyanka Chopra (@priyankachopra) на Дек 2, 2018 в 4:57 PST

На деня след по-светската женитба идва ред и за тази по всички индийски традиции. Тогава Ник идва на богато декориран кон, облечен с обичайната тога и с огромен червен тюрбан на главата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nick Jonas (@nickjonas) на Дек 2, 2018 в 1:39 PST

Приянка също е била със сари, а младоженците са създали и наложителната обиколка на гърба на слон . След формалната хиндуистка венчавка съпрузите са поиграли и крикет, което сигурно е било концепция на Ник, написа Daily Mail.

 Ник Джонас, Приянка Чопра и един пръстен
Ник Джонас, Приянка Чопра и един пръстен

Няколко фотоси от формалния годеж

 Снимка 392997

А откакто всички традиции са били изпълнени, младоженците и многочислените посетители са се отдали на изобилна вечер и на празненство до ранни зори с доста музика, танци и фойерверки . Явно Приянка вярно се пошегува в последното си изявление, че и те с Ник, и гостите им ще имат потребност от почивка след тази дълга, дълга женитба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР