Миналият уикенд Куинтън Джаксън - Рампейдж напомни за себе си,

...
Миналият уикенд Куинтън Джаксън - Рампейдж напомни за себе си,
Коментари Харесай

Bellator гласи битка между Фьодор и Рампейдж Джаксън

Миналият уикенд Куинтън Джаксън - Рампейдж подсети за себе си, откакто влезе в клетката на Bellator 226 и опита да нападне първенеца в тежка категория Райън Бейдър. Джаксън не беше удовлетворен от това, че борбата сред Бейдър и Шейк Конго беше оповестена за несъстояла се поради бъркане в окото от страна на първенеца.

Изглежда, че скоро Рампейдж ще се завърне в клетката, с цел да се бие, а не да прави вълнения. Джош Грос от The Athletic споделя, че Bellator желаят да провеждат борба сред него и именития Фьодор Емеляненко през декември в Япония, като борбата ще бъде последна за именития войник на територия на Япония.

Президента на Bellator обмисля да включи Райън Бейдър в бойната карта, с цел да го изправи против Ийри Порхазка, който е първенец в полутежка категория на RIZIN. Бейдър към този момент изяви предпочитание за борба с Ийри, тъй като желае да е първенец на две организации.

Фьодор е с връх 2-2 в Bellator и всичките му 4 борби под техния банер завършват с нокаут в първия рунд. Джаксън от своя страна е с връх 6-2 в Bellator и в своята последна борба победи Wanderlei Silva с нокаут през септември предходната година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР