Миналият уикенд Кейт Мидълтън се появи за пръв път на

...
Миналият уикенд Кейт Мидълтън се появи за пръв път на
Коментари Харесай

Кейт на пазар след операцията - какви коментари предизвикаха новите й снимки

Миналият уикенд Кейт Мидълтън се появи за пръв път на обществено място след претърпяната през януари коремна интервенцията. Принцесата на Уелс отиде на пазар до близкия фермерски магазин в Уиндзор в компанията на принц Уилям. А преди часове в обществените мрежи бяха оповестени и фрагменти от тази къса, само че по този начин значима разходка.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям - на обществено място за пръв път след интервенцията
Усмихната, в положително здраве и с Уилям на разположение - Кейт се завърна

Това е добър знак

На тях Кейт е в спортно облекло, в каквото я виждаме рядко, само че не и чак толкоз, колкото някои други известни персони. А и никой не чака до момента в който е със фамилията си и е в ролята на средностатистическа майка и брачна половинка да носи елегантните тоалети, с които свети на кралските събития.

По-голямо усещане от облеклата прави огромната усмивка на и това, че тя е във очевидно положително здраве и въодушевление.

Е, няма по какъв начин да пропуснем обстоятелството, че наподобява малко отслабнала, само че това вероятно е в реда на нещата, имайки поради здравословните проблеми, които я принудиха да отсрочи уговорките си за няколко месеца.
 Кейт Мидълтън в учебното заведение на децата си и в кухнята даже и след интервенцията
Кейт без помощ в домакинската работа след интервенцията

Решението е на самата принцеса

След публикуването на фрагментите от TMZ и The Sun в обществените мрежи отново се появиха разнопосочни мнения. Докато някои се радват да видят любимата си принцеса още веднъж, други заподозряха, че това в действителност не е Кейт Мидълтън, а нейна двойничка. Очевидно до момента в който брачната половинка на принц Уилям не се появи още веднъж пред медиите и погледите на всички, спекулациите към нея няма да спрат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР