Миналият месец разбрахме, че любовното риалити Един за друг ще

...
Миналият месец разбрахме, че любовното риалити Един за друг ще
Коментари Харесай

Двойка с 16 години разлика, фермери и сървайвъри - ето кой влиза в “Един за друг

Миналият месец разбрахме, че любовното риалити " Един за различен " ще се завърне в ефира на NOVA за своя пети сезон. Тогава научихме още, че този път и водещият Емо Чолаков ще си има половинка на екрана в лицето на Мария Игнатова, която се завръща в малкия екран.
 „ Един за различен “ се завръща по NOVA с водещи Мария Игнатова и Емо Чолаков
Романтиката, в която ще се забъркат Мария Игнатова и Емо Чолаков

Нов ефирен тандем на хоризонта

Съвсем скоро двамата дружно ще посрещнат 13 двойки във Вилата на любовта. И тъй като до старта на предаването не остава доста, към този момент е ясно и кои ще са част от участниците, които ще слагат любовта си на тестване и ще се борят за премия до 100 000 лева

А в новия сезон ще има значително познати лица от други риалитита. Ще забележим зърнопроизводителят Петър Диков, прочут от присъединяване си във втория сезон на " Фермер търси жена ", и неговата брачна половинка Галена. Двамата се срещат, откакто Галена е провокирана от своя другарка да написа на Петър в обществените мрежи, а той ѝ дава отговор цели шест месеца по-късно.
 Галена и Петър

Галена и Петър

Друга двойка, която пък е взела участие в Survivor, са Ивана и Ивайло (на заглавната снимка). Точно в приключенското риалити пламват и възприятията им. Двамата имат цели 16 години разлика във възрастта - тя е на 46 години, а той на 30. Което въобще не е спънка за любовта им.
 Христина и Ивайло

Христина и Ивайло

Зрителите на сантименталното предаване ще проследят и взаимоотношенията на Ивайло Герасимов от " Фермата ", който ще взе участие със брачната половинка си Христина.
 Трети сезон на
Ще откри ли любовта " Ергенът " Алек Младенов

Кога стартира новият сезон на риалитито

Шестият сезон на " Един за различен " започва тематично точно на празника на влюбените - Свети Валентин. На 14 и 15 февруари от 20 ч. феновете ще могат да гледат двата премиерни епизода. След тях риалитито ще се излъчва от петък до неделя, още веднъж от 20 ч. по NOVA.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР