Миналият месец писахме, че Мегз вече живее в един от

...
Миналият месец писахме, че Мегз вече живее в един от
Коментари Харесай

Дубайските приключения на Мегз продължават, купонясва на яхта с известна фолк звезда

Миналият месец писахме, че Мегз към този момент живее в един от най-красивите градове в света - Дубай. Русокосата бизнесама реши да се впусне в ново премеждие, с цел да промени още повече живота си. Преди време тя потегли по пътя на духовното развиване и постоянно споделя в Инстаграм за другите практики, които ползва.

Макар да върви по различен път, Каканашева не се е отказала от светските удоволствия и обществен живот, а в противен случай - тя се любува на всички благоприятни условия, които има, а в Дубай не е по никакъв начин мъчно да си намериш занимания.

Виж още:

Скоро Мегз подвигна шумно яхтено празненство, на което участваха нейните най-близки другари, само че и една от огромните фолк звезди у нас - Фики, който е в Дубай дружно с бременната си брачна половинка Гюлджан. Победителят в " Като две капки вода " показа сторита в Инстаграм, на които сподели част от шумното празненство на Мегз и стана ясно, че е имало богата развлекателна стратегия. Други фотоси на този стадий от празненството няма нито в профила на Фики, нито в този на Мегз, само че сме сигурни, че е било извънредно занимателно.

Виж още:

Дизайнерката другояче не е загърбила България и сподели скоро, че ще се връща постоянно в родината, тъй като няма по какъв начин да се откъсне. Призна, че при започване на годината била в Дубай за към 15 дни и останала очарована от града. " За пръв път го видях като локация за живот - не за отмора. После си споделих - " Ох, отивам отново да видя мога ли да пребивавам там ". И изкарах още месец. Сега се завърнах още веднъж. И ще забележим ", показа още Мегз, която наподобява се любува на времето, което прекарва в красивия град, а това празненство е едно от многото, на които Мегз ще се любува на екзотичната локация.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР