Миналият месец Кристиано Роналдо пътува до иранската столица Техеран заедно

...
Миналият месец Кристиано Роналдо пътува до иранската столица Техеран заедно
Коментари Харесай

Наистина ли Роналдо е осъден на 99 удара с камшик

Миналият месец Кристиано Роналдо пътува до иранската столица Техеран дружно с тима си Ал-Насър, с цел да взе участие в мача от груповата фаза на Азиатската Шампионска лига против Персеполис. Отборът на португалеца не разочарова и завоюва дуела. Това, с което обаче футболистът провокира гнева на иранците е не толкоз загубата на тима им, а неговата реакция при срещата му с Фатеме Хамами.
 Защо Кристиано Роналдо лакира ноктите на краката си в черно
Кристиано Роналдо шокира почитателите си

Суета или деловитост

Иранката е художничка, която е желала да подари на Роналдо картина, особено рисувана за него. В знак на признателност за жеста футболистът е целунал дамата и ѝ е подарил тениска с подпис, след което е театралничил и за фотография, на която се вижда, че я е прегърнал.

Според иранското законодателство обаче докосването на омъжена жена е еквивалентно на невярност и точно поради това в страната са възмутени от държанието на  и се твърди, че даже са го осъдили на 99 удара с бич. Mundo Deportivo написа, че идващият път, в който португалецът пътува до Иран, ще би трябвало да понесе наказването.

Иранското посолство в Испания обаче опровергава това изказване и даже поддържа жеста на футболиста. " Категорично отхвърляме издаването на каквото и да е правосъдно решение против интернационален състезател в Иран ", цитират изказването на институцията Daily Mail.
 Златната топка 2023 - кои са кандидатите и кои са с най-големи шансове
Кой е с най-големи шансове за Златната топка

Ето кои са всички претенденти тази година

В текста написа още, че " публикуването на такива голословни вести може да засенчи закононарушенията против човечеството и военните закононарушения против потиснатата палестинска нация ". Освен това съгласно иранското посолство в Испания Кристиано Роналдо е бил " доста добре признат от хората и управляващите ", които са останали очаровани от срещата му с художничката Фатеме Хамами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР