Миналият месец Алек Болдуин и жена му Хилария споделиха, че

...
Миналият месец Алек Болдуин и жена му Хилария споделиха, че
Коментари Харесай

Загубата на семейство Болдуин

Миналият месец Алек Болдуин и жена му Хилария споделиха, че чакат седмото си дете, а напълно неотдавна разкриха и пола на бебето. За страдание последната вест, която фамилията оповестява, не е радостна.
 Алек Болдуин, Хилария Болдуин и какъв ще е полът на седмото им бебе
Алек и Хилария Болдуин не стопират да ни изненадват

Какво разкриха този път от фамилията

Актьорът показа с пост в Instagram, че е е изгубил майка си. Карол Болдуин е умряла на 92-годишна възраст предходната седмица, разбираме от изказването.

В трогателния пост Алек написа: " С най-дълбоко страдание фамилията ми оповестява следната вест ", като в резюме споделя и персоналната история на майка си от нейното раждане до запознаването ѝ със брачна половинка си.

От описанието научаваме, че през дългогодишния си живот Карол освен е построила огромно и сплотено семейство, само че е била отдадена и на значима за себе си обществена идея.

Свързана е с подпомагането за осъществяване на изследвания за рака на гърдата. След като оцелява след поставената й диагноза, самата Карол се причислява към група от хора, преборили болестта.

Заедно с тях и с поддръжката на тогавашния шеф на един от нюйоркските университети, тя започва фонд, чиято цел е да се вършат проучвания за рака на гърдата. В момента той е настоящо звено в кампуса на университета и продължава сполучливо да развива активността си.

" През последните 25 години от живота си Карол беше герой и първенец в идеята, на която посвети живота си. Всички се гордеем доста с достиженията ѝ ", написа Алек Болдуин.
 Айрленд Болдуин, Ким Бейсингър, Red Table Talk и кардиофобията, за която дъщерята на Алек Болдуин приказва в шоуто
Постоянните страхове, с които живее дъщерята на Ким Бейсингър

Каквато майката, такава и дъщерята

Дъщеря му Хейли също уважи баба си в обществените мрежи. Тя качи собствен пост в Instagram, а като история показа този на татко си, с изложение " Обичаме те, бабо " и емоджи на бяло сърце и гълъб.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР