Миналия юли Меган Маркъл и принц Хари закупиха имение в

...
Миналия юли Меган Маркъл и принц Хари закупиха имение в
Коментари Харесай

Живот не като кралски особи: Меган и Хари имат проблеми със сигурността

Миналия юли Меган Маркъл и принц Хари закупиха имение в Монтесито, Калифорния, за над 14 милиона $. Сега те живеят в него с едногодишния си наследник Арчи и се приготвят за раждането на щерка им.
Според формалните данни през няколкото месеца от живота на двойката в къщата полицията е идвала при тях девет пъти. Тази информация беше доказана от шерифския офис на Санта Барбара. Там означиха, че полицията е получавала телефонни позвънявания и е отивала на място след задействане на алармата, написа БГНЕС.
 Полусестрата на Меган Маркъл я упрекна в неистина в изявлението за Опра Уинфри Полусестрата на Меган Маркъл я упрекна в неистина в изявлението за Опра Уинфри
Саманта Маркъл упрекна полусестра си Меган Маркъл в неистина и егоизъм след излизането на скандалното изявление, което херцогинята на Съсек...
Отбелязва се, че полицията идвала в дома на двойката четири пъти през юли предходната година - малко откакто Меган и Хари се преместели в Санта Барбара от Лос Анджелис, където живеят в наето имение. В навечерието на Коледа полицията получила ново позвъняване от къщата на 39-годишната Меган и 36-годишния Хари, откакто чужд влезнал нелегално на тяхна територия. 37-годишният Никълъс Брукс беше наказан за нелегално влизане на непознат парцел, само че по-късно бе освободен. Последното позвъняване е записано на 16 февруари и е маркирано като " активиране на тревога ".
В херцозите на Съсекс разкриха, че се опасяват за своята сигурност, откакто се отхвърлиха от кралските си пълномощия. Принц Хари призна, че в никакъв случай не е мислил, че след Мегзит в никакъв случай към този момент няма да бъде охраняван от английската работа за сигурност, която се финансира от данъкоплатците от Обединеното кралство. " В това състояние съм от раждането. Наследих този риск. Така че това (да нямам охрана) беше потрес за мен ", сподели той.
Сега съпрузите заплащат услугите на телохранители от личния си джоб.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР