Миналия вторник гласоподавателите в Охайо... което подтиква д-р Тим Джонсън

...
Миналия вторник гласоподавателите в Охайо... което подтиква д-р Тим Джонсън
Коментари Харесай

Д-р Тим Джонсън за намирането на средно положение в дебата за абортите

Миналия вторник гласоподавателите в Охайо... което подтиква доктор Тим Джонсън да мисли по този надълбоко разделящ въпрос:

Аз съм протестантски духовник, който става доктор в незабавното поделение и по-късно медицински редактор за ABC News в продължение на 25 години. Във всички тези позиции видях от първа ръка въздействието на аборта върху обособените животи и фамилии.

И стигнах до извода, че най-хубавият метод да мислим за аборта – и да реализираме вероятен компромис – е да бъдем по едно и също време срещу аборт и отбрана на избора.

Върховният съд отхвърли Роу против Уейд в сеизмична смяна за правата на абортите Гласоподавателите на Охайо вписват правата на аборти в щатската конституция Законодателите на републиканската партия в Охайо дават обещание да се насочат към щатската правосъдна система след приемането на мярка за абортите, номер 1

Накратко, вероятен компромис с нашия спор за абортите може да бъде обединяването в поддръжка на контрола на раждаемостта за попречване на нежелана бременност, като в същото време се резервира правото на дамите да вършат сложни избори, засягащи тях и техните фамилии.

Това е тактика, която хора с възгледи както срещу аборта, по този начин и за избора би трябвало да одобряват.

     
История, продуцирана от Робърт Марстън. Редактор: Чад Кардин.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР