Миналия месец стана ясно, че актьорът ще се развежда, след

...
Миналия месец стана ясно, че актьорът ще се развежда, след
Коментари Харесай

Имотна драма за Кевин Костнър: Съпругата му не иска да се изнесе

Миналия месец стана ясно, че артистът ще се развежда, откакто Кристин Баумгартнер подаде молба за бракоразвод.

По образеца на доста звезди, наподобява Кевин Костнър няма да има елементарен бракоразвод и делба на фамилното имущество. Оказва се, 49-годишната Кристин към момента живее в крайбрежното имение на двойката в Карпинтерия, Калифорния на стойност 145 милиона $. Това надали щеше да бъде подобен проблем, в случай че не опонираше на техния предбрачен контракт.

Поради тази причина Кевин Костнър е подхванал правни стъпки, с цел да накара някогашната си обичана да се изнесе от общия им дом, откакто тя подаде молба за бракоразвод предишния месец.

 Добави изложение

Според изискванията на предбрачния им контракт Кристин е имала 30-дневен период да се изнесе от парцела, който 68-годишният артист има. Кевин Костнър сподели пред съда, че счита, че Кристин остава в дома, с цел да го убеди да се подчини на „ разнообразни финансови претенции “, които е отправила след раздялата им.

Носителят на Оскар показа още, че към този момент е дал на някогашния модел 1,45 милиона $ съгласно изискванията на предбрачния им контракт, осигурявайки задоволително средства Кристин да си обезпечи ново място за живеене.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР