Миналия месец състав от трима съдии на 7-ми окръжен апелативен

...
Миналия месец състав от трима съдии на 7-ми окръжен апелативен
Коментари Харесай

Върховният съд отказва да блокира закон на Илинойс, забраняващ някои мощни полуавтоматични оръжия

Миналия месец състав от трима съдии на 7-ми областен апелативен съд на Съединени американски щати гласоподава 2-1 в интерес на закона, отказвайки искане от групи за правата на оръжията да го блокират. Върховният съд на Илинойс настрана удостовери закона с решение 4-3 през август.

Поне осем други щата и окръг Колумбия имат някаква възбрана за полуавтоматични оръжия и няколко случая, оспорващи тези закони, са си проправят път през федералните съдилища, разчитайки най-малко частично на решението на Върховния съд през 2022 година, което разшири правата върху оръжията.

Законът за отбрана на общностите на Илинойс не разрешава десетки съответни марки или видове пушки и револвери, включително известните оръжия AR-15, диаметър.50, съоръжения и бързострелни устройства. Нито една пушка няма да има право да побира повече от 10 патрона, с ограничаване от 15 патрона за револвери.

Тези, които имат такива оръжия и аксесоари, когато законът беше признат, би трябвало да ги записват, в това число серийни номера, с щатската полиция н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР